TUNNE AITOUS

Vuohenvarmasti.

PUOTI

HYLLYT TÄYNNÄ
PIENTILOJEN
KERMAA.

Käytämme tuotteissamme pientilojen puhtaita makuja ja puodin puolelta voit ostaa valikoituja tuotteita myös mukaasi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja sellaista mitä he eivät vielä tiedä haluavansa. Olemme olemassa heitä varten.

Tule puotiin

PIENTILAT ESITTELYSSÄ

HEIKKILÄN TILAN MAIDOT & JUUSTOT

Heikkilän tila on perinteikäs hämäläinen maatila Pälkäneen Laitikkalan kylässä. Juustolamme laadukkaita luomutuotteistamme on tarjoiltu maailman jokaisella mantereella lentoyhtiöiden siivillä sekä palkituissa ravintoloissa ja kahviloissa ympäri Suomen.

Heikkilän tila on ollut nykyisellä omistajasuvullaan vuodesta 1694. Perinteikkään hämäläisen tilan kirjoista löytyy mainintoja niin kestikievarina toimimisesta kuin kalankasvatuskokeiluistakin. 1800-luvulla rakennetun päätalon seinistä löytyy useita luoteja sisällissodan jäljiltä, joten historia kaikissa sävyissään on aina läsnä.
Heikkilän tilallisia ovat nykyään tilan tytär Annika Heikkilä ja hänen aviomiehensä Pekka Moisio. He jatkavat Heikkilän makuperinteitä taidokkailla luomutuotteillaan.

Leipomo Jyvä

”Leivomme leipää ja leivonnaisia hapanjuureen, ilman lisättyä teollista hiivaa, Tampereen Nekalassa. Leivät ja leivonnaiset leivotaan pirkanmaalaiseen viljaan.
Leivät lepäävät vähintään yön yli kylmässä ja paistetaan aamulla kovalla lämmöllä kiviarinauunissa. Leipä on rapeakuorinen, mehevä sisältää ja pitkä nostatusaika tekee viljasta sulavaa ja leivästä maukkaan.

Lehmus Roastery

Paahtopaikka: Lappeenranta, idän Monaco. Suomen paras paahtimo 2017, 2018 ja 2020.

Lappeenrannasta on yhtä pitkä matka Helsinkiin ja Pietariin. Idän ja lännen kohtaamispisteessä syntyvät laadukkaat, hauskat ja kauniit pienpaahtimotuotteet.

Lehmus Roastery on lappeenrantalainen pienpaahtimo. Olemme paahtaneet kahvia Saimaan rannalla vanhassa makasiinirakennuksessa vuodesta 2016 asti.

3 Kaveria

Haluamme tehdä jäätelöä, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Sellaista ehtaa tavaraa, jonka maun tunnistaa vaikka silmät kiinni. Ja makua purkkiin mahtuu enemmän, kun jättää ylimääräisen ilman pois. Siksi meidän jäätelömme ovat niin painavia. Meillä on painavat syyt tehdä jäätelöä kunnon raaka-aineista.

Haluamme sinun tietävän, mitä jäätelöpurkkisi sisältää. Rakennamme jäätelömaailmaa, jossa tuoteselosteet ovat lyhyitä, raaka-aineet aitoja, eikä jäätelöä ole jatkettu ilmalla.

JP Studiokeramiikka

Tuotteet valmistetaan käsityönä Lapinlahdella tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Tuote toteutetaan asiakkaan ideasta aina lopputuotteeseen asti.