TUNNE AITOUS

Vuohenvarmasti.

PUOTI

HYLLYT TÄYNNÄ
PIENTILOJEN
KERMAA.

Käytämme tuotteissamme pientilojen puhtaita makuja ja puodin puolelta voit ostaa valikoituja tuotteita myös mukaasi.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja sellaista mitä he eivät vielä tiedä haluavansa. Olemme olemassa heitä varten.

Tule puotiin

PIENTILAT ESITTELYSSÄ

HEIKKILÄN TILAN MAIDOT & JUUSTOT

Heikkilän tila on perinteikäs hämäläinen maatila Pälkäneen Laitikkalan kylässä. Juustolamme laadukkaita luomutuotteistamme on tarjoiltu maailman jokaisella mantereella lentoyhtiöiden siivillä sekä palkituissa ravintoloissa ja kahviloissa ympäri Suomen.

Heikkilän tila on ollut nykyisellä omistajasuvullaan vuodesta 1694. Perinteikkään hämäläisen tilan kirjoista löytyy mainintoja niin kestikievarina toimimisesta kuin kalankasvatuskokeiluistakin. 1800-luvulla rakennetun päätalon seinistä löytyy useita luoteja sisällissodan jäljiltä, joten historia kaikissa sävyissään on aina läsnä.
Heikkilän tilallisia ovat nykyään tilan tytär Annika Heikkilä ja hänen aviomiehensä Pekka Moisio. He jatkavat Heikkilän makuperinteitä taidokkailla luomutuotteillaan.

Ahlman

Ahlmanin omat Tilatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä perinteitä vaalien ja aidot raaka-aineet takaavat hienostuneen luonnolliset maut.

Meillä voit nautiskella Alhmanin leipomon artesaanikorvapuustista. Mikä on Tampereen parhaimman korvapuustin salaisuus? Ammattitaitoinen leipuri, Suomenkarjan maito, Ahtilan tilan luomu kananmunat, kotimaiset luomu vehnäjauhot ja rakkaus leivontaa.

Kahwe

Kahwe on vuonna 2017 perustettu tamperelainen pienpaahtimo. Halu luoda jotain omaa intohimon pohjalta ja rakentaa kestävää perintöä tulevaisuutta ajatellen.

    Kahwe edustaa kestävää kehitystä, eettisyyttä ja tuoreutta.

    Läpinäkyvyys kahvin hankinnassa ja omassa toiminnassa on keskeisessä osassa. Emme usko ”salaisiin resepteihin”. Tärkeintä kuitenkin on, että viljelijä saa työstään riittävän korvauksen. Kahvimme hankitaan mahdollisimman suoraan viljelijältä.

    Tuoreus on tärkeä ominaisuus niin raakapavussa kuin paahdetussakin. Kahwella kahvi paahdetaan ainoastaan tilauksesta eikä sitä koskaan varastoida pitkiä aikoja.

Hyvä kahvi ei ole salaisuus, se on etuoikeus – siksi Kahwe. #juaksääkahweeta

Goodio

Goodio – vegaaniset suklaat ja välipalat rakkaudella Suomesta
     Vuonna 2015 perustettu Goodio on ruoan edelläkävijä, jolla on suuri sydän. Tarina alkoi kysymyksellä: ”Entä jos olisi olemassa ruokamerkki, johon voit luottaa?” sanoo Goodion perustaja Jukka Peltola.

     Goodio luotiin kestävyyden, hyvinvoinnin ja avoimuuden periaatteiden pohjalle. Se on visio tuoda pohjoismaisia makuja maailmanlaajuiselle kuluttajalle. Arvostamme orgaanisia, ravitsevia ainesosia ja yhdistämme ne ainutlaatuisiin makuihin, kuten villimustikkaan ja tyrniin. Kaikki suklaamme on valmistettu kaakaosta, jossa on runsaasti antioksidantteja ja joka on luokiteltu superruokaksi.

     ”Meidän on oltava avoimempia siitä, mistä ruokamme tulee, miten se hankitaan ja miten sitä käsitellään”, Jukka sanoo. Siksi Goodio on avannut koko prosessin: kaakao on peräisin Perun maatiloilta. Itse asiassa se on jauhettu kivimyllyillä kolmen päivän ajan. Pitämällä sitä mahdollisimman luonnollisena se säilyttää ravintoaineet.

 

Goodio

 

Bornemanns

Bornemanns on pieni perheyritys Kårlahden kylässä Paraisilla. Teemme Turun saariston maukkaista omenista ihanaa kylmäpuristettua omenamehua, josta jatkojalostamme limonadeja, alkoholitonta omenakuohujuomaa sekä siidereitä. Syksyllä kun omenat kypsyvät voit tuoda omat omenat mehustamolle joista puristamme mehua ja täytämme bag in box -pakkauksiin. Bornemannin mehuasema sijaitsee Kirjalassa noin 10

Lehmus Roastery

Paahtopaikka: Lappeenranta, idän Monaco. Suomen paras paahtimo 2017, 2018 ja 2020.

Lappeenrannasta on yhtä pitkä matka Helsinkiin ja Pietariin. Idän ja lännen kohtaamispisteessä syntyvät laadukkaat, hauskat ja kauniit pienpaahtimotuotteet.

Lehmus Roastery on lappeenrantalainen pienpaahtimo. Olemme paahtaneet kahvia Saimaan rannalla vanhassa makasiinirakennuksessa vuodesta 2016 asti.

3 Kaveria

Haluamme tehdä jäätelöä, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Sellaista ehtaa tavaraa, jonka maun tunnistaa vaikka silmät kiinni. Ja makua purkkiin mahtuu enemmän, kun jättää ylimääräisen ilman pois. Siksi meidän jäätelömme ovat niin painavia. Meillä on painavat syyt tehdä jäätelöä kunnon raaka-aineista.

Haluamme sinun tietävän, mitä jäätelöpurkkisi sisältää. Rakennamme jäätelömaailmaa, jossa tuoteselosteet ovat lyhyitä, raaka-aineet aitoja, eikä jäätelöä ole jatkettu ilmalla.

JP Studiokeramiikka

Tuotteet valmistetaan käsityönä Lapinlahdella tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Tuote toteutetaan asiakkaan ideasta aina lopputuotteeseen asti.