MEILLÄ PORISEE AITO
rAKKAUS KAHVIIN.

Vuohenvarmasti.

TARINA

OLIPA KERRAN TARINA VUOHESTA.

Kauan kauan sitten oli nälkäinen vuohi. Ravinto oli ollut niukassa jo pitkään ja nälkä oli kova.

Kuin sattumalta vuohen kuonoon leijui makean appelsiininen tuoksu. Se tuli vehreästä pensaasta, jonka lehdet olivat kiiltäviä ja tummanvihreitä. Pensaan valkoisten kukkien rinnalla notkui kauniita houkuttelevia punaisia marjoja. ”Mitäs nuo ovat?”, vuohi pohti. Rohkeasti vuohi päätti maistaa marjoja, joita ei ollut ennen nähnyt. ”No johan on!” Vahvan vivahteikas ja mielenkiintoinen maku virtasi suusta hännän päähän saakka ja loi vuoheen aivan uudenlaista virtaa ja energiaa. Muu lauma toljotti vieressä hämmästyneenä ja kateudesta vihreänä.

Vuohen oudon pirteän käytöksen huomasi myös vuohipaimen, joka kiiruhti keräämään marjat omaan käyttöönsä. Ja loppu onkin historiaa.

VIHREÄLLE VUOHELLE TÄRKEITÄ ASIOITA

Take a peek inside our Wonderworld

AITOUS

Tuomme esille ihmiset tiskin ja tuotteiden takana sekä luomme aitoja kohtaamisia. Olemme aidosti kiinnostuneita kahvista, ruoan alkuperästä, asiakkaasta ja työkaverista.

RAKKAUS KAHVIIN

Rakastamme kahvia ja toivomme, että sinäkin rakastut kahviin. Tiedämme, mistä kahvimme on peräisin ja kunnioitamme sen alkuperää valmistamalla kahvin laadulla ja rakkaudella.

VASTUULLISUUS

 Meille on tärkeää, että tiedämme mistä rakka-aineemme tulevat ja että ne ovat vastuullisesti tuotettuja. Tarjoamme terveellisempiä valintoja sinulle ja ympäristölle.