MEILLÄ PORISEE AITO
rAKKAUS KAHVIIN.

Vuohenvarmasti.

...vuohella on ollut edelläkävijän rooli kahvin historiassa!

NÄIN VIHREÄ VUOHI SAI NIMENSÄ

Kauan kauan sitten oli nälkäinen vuohi. Ravinto oli ollut niukassa jo pitkään ja nälkä oli kova.

Kuin sattumalta vuohen kuonoon leijui makean appelsiininen tuoksu. Se tuli vehreästä pensaasta, jonka lehdet olivat kiiltäviä ja tummanvihreitä. Pensaan valkoisten kukkien rinnalla notkui kauniita houkuttelevia punaisia marjoja. ”Mitäs nuo ovat?”, vuohi pohti. Rohkeasti vuohi päätti maistaa marjoja, joita ei ollut ennen nähnyt. ”No johan on!” Vahvan vivahteikas ja mielenkiintoinen maku virtasi suusta hännän päähän saakka ja loi vuoheen aivan uudenlaista virtaa ja energiaa. Muu lauma toljotti vieressä hämmästyneenä ja kateudesta vihreänä.

Vuohen oudon pirteän käytöksen huomasi myös vuohipaimen, joka kiiruhti keräämään marjat omaan käyttöönsä. Ja loppu onkin historiaa.

VIHREÄLLE VUOHELLE TÄRKEITÄ ASIOITA

Take a peek inside our Wonderworld

AITOUS

Olemme aidosti kiinnostuneita ruoan alkuperästä. Haluamme tuottaa asiakkaillemme paitsi aitoja makuja, myös aitoja kohtaamisia.

Haluamme olla loihtimassa sinulle ”Vihreä Vuohi -oloa”, vapautta olla aito ja ennakkoluuloton. Vapautta uskoa ihmeisiin.

RAKKAUS KAHVIIN

Tämän jo tiesitkin. Rakastamme kahvia. Teemme kaikkemme, jotta sinäkin löydät kaikki sen vivahteet, viipyilevät aromit ja nautit siitä kuin itse elämästä.

Laadukas kahvi = Kupillinen rakkautta

Toivomme sinun pysyvän avoimena myös pienpaahtimoiden uutuuksille.

VASTUULLISUUS

 Olemme niin vihreä ja ekologinen kuin suinkin kykenemme. Kerromme avoimesti mistä raaka-aineemme tulevat. Arvostamme terveellisiä ja kestäviä valintoja ruoassa, ympäristöasioissa ja toimintatavassamme. Vastuullisuuden teot ovat myös työolosuhteita kahvipelloilta jalostamiseen ja omaan työyhteisöömme. Pyrimme olemaan koko ajan parempia vastuullisuudessa.